Nieuws

Forklift Focus 16 september op de open bedrijven dag Stepelo
Kom ook langs bij Forklift Focus op de open bedrijven dag op industrieterrein Stepelo op 16 september van 10:00 tot 15:00 uur!

Vacatures bij Forklift Focus

Wil jij een écht leuke baan? Kom dan werken bij het team van Forklift Focus!


WIJ ZOEKEN ERVAREN HEFTRUCK MONTEURS

Forklift Focus is een internationaal opererende groothandel in gebruikte vorkheftrucks en magazijnvoertuigen, gevestigd op de grens van Twente en de Achterhoek. We zijn gestart in 2012 en werken momenteel met 10 mensen. We zijn gespecialiseerd in machines van de merken Linde en Unicarriers maar ook alle andere merken komen bij ons binnen. Per jaar kopen we ruim 800 stuks intern transport materieel in, en deze gaan eerst door onze werkplaats in Haaksbergen voordat we ze aan onze klanten (heftruck-bedrijven wereldwijd) aanbieden. Omdat ons bedrijf snel groeit zijn we voor onze werkplaats op zoek naar

ERVAREN ELECTRO-MONTEURS


Gereviseerde batterijen in onze partsstore!

Zoals we de afgelopen maanden hebben opgemerkt, neemt de vraag naar betaalbare gereviseerde batterijen toe. Aangezien we constant gebruikte batterijen opkopen, de slechte batterijen recyclen en de goede bewaren, hebben we een behoorlijke voorraad volledig functionele batterijen, variërend van 24 volt 345 Ah tot de grootste 80 Volt 930 Ah. In troggen voor zowel vorkheftrucks als reachtrucks. Daarom hebben wij in onze partsstore 15 van de meest voorkomende DIN-batterij-types opgenomen: DIN-typen 4PZS500 - 4PZS620 - 5PZS625 - 6PZS750 - 5PZS775 - 6PZS930. Verkrijgbaar in zowel 24 Volt, 48 Volt als 80 Volt.


Heftruckvideo’s op YouTube

Geachte dealer, zoals we hebben ervaren, is het voor onze dealers en hun klanten moeilijker geworden om ons te bezoeken en onze voorraad te bekijken vanwege het Corona-virus. Daarom zijn we in maart, samen met onze buren van FREEPLAY studios, begonnen met het maken van productvideo's van onze machines, zodat dealers en eindklanten comfortabel op de computer de heftrucks in actie kunnen zien en horen. Elke video geeft een compleet beeld van de betreffende machine inclusief opnames van relevante details.

Bezoek ons eigen Forklift Focus Youtube-kanaal, om de heftrucks te zien en u eventueel gratis te abonneren. Heeft u een video nodig van een machine die nog niet op YouTube staat? Vertel het ons en we maken er een video van! Veel succes en tot ziens!


Klanten over forklift focus

“Faire prijzen voor gebruikte machines. Partner voor een vertrouwde samenwerking, professioneel. Eventuele problemen worden korrekt opgelost.”

Robert Kando - Used Equipment Manager
UniCarriers Netherlands B.V.

“Betrouwbare partner bij de in- en verkoop van gebruikte heftrucks. Beschikt over specialistische kennis en probleemoplossend vermogen.”

Holger Keusgen - Verkaufsleiter Gebrauchtfahrzeuge
Pelzer Fördertechnik GmbH - Vertragshändler Linde Material Handling

“Forklift Focus B.V. is een vertrouwde partner. Het personeel bestaat uit professionals die de beste oplossingen bieden aan heftruckdealers.”

Roland Knell, Stapler Abteilung
ALFF Friedrich Landtechnik Service-Stapler, Bitburg