meer over Forklift Focus

Gebruikte Onderdelen bij Forklift Focus

Doordat wij veel machines demonteren voor onderdelen en overtollige voorraden onderdelen opkopen, beschikken wij over een ruime voorraad gebruikte onderdelen: motoren, electronica en plaatwerk voor zowel vorkheftrucks als magazijntrucks.

Gebruikte voorzetapparatuur

Forklift Focus beschikt over een voorraad van circa 200 gebruikte voorzetapparaten zoals vorkenklemmen, rotators, balenklemmen en reachvorken. De toestellen zijn werkend getest en gereinigd en voorzien van alle voorhanden informatie zodat u weet welke kwaliteit u mag verwachten bij aanschaf.

Hefmasten

Hefmasten blijven vaak in de loop der tijd bij dealers “over”, vaak zijn ze zelfs in nieuwstaat. Door deze masten tijdens onze inkoop actief mee in te kopen, beschikken wij over een voorraad hefmasten in zeer goede konditie. Een dergelijke hefmast is vaak een interessant alternatief bij kostbare mastrevisies.


Klanten over forklift focus

“Faire prijzen voor gebruikte machines. Partner voor een vertrouwde samenwerking, professioneel. Eventuele problemen worden korrekt opgelost.”

Robert Kando - Used Equipment Manager
UniCarriers Netherlands B.V.

“Betrouwbare partner bij de in- en verkoop van gebruikte heftrucks. Beschikt over specialistische kennis en probleemoplossend vermogen.”

Holger Keusgen - Verkaufsleiter Gebrauchtfahrzeuge
Pelzer Fördertechnik GmbH - Vertragshändler Linde Material Handling

“Forklift Focus B.V. is een vertrouwde partner. Het personeel bestaat uit professionals die de beste oplossingen bieden aan heftruckdealers.”

Roland Knell, Stapler Abteilung
ALFF Friedrich Landtechnik Service-Stapler, Bitburg